Pengdongindustrieterrein, Shuilian-Berg, Nancheng-District, Dongugan, de Provincie van Guangdong
Van goede kwaliteit de ventilator van de hoge druklucht voor verkoop
Van goede kwaliteit de ventilator van de hoge druklucht voor verkoop
Hello Eduard, De ventilators die ik van Goorui heb gekocht presteren zeer goed inderdaad. De eenheid op RAS (het Opnieuw circuleren Aquicultuursysteem) heeft 24/24 gewerkt aangezien ik de eenheden kocht. Het presteert flawlessly. Ik ben zeer tevreden en mijn volgende aankopen zullen zeker van u zijn. Robert

—— Robert Mizrahi

Hallo doet Eduard, de pomp een uitstekend werk. Het is op de bodem van een duikonderdompeling om vee voor tik te behandelen. Alvorens de onderdompeling (ong. 5 meter snakt x 1,2 meter brede en 2,5 meter diep) te gebruiken het mengsel moet worden bewogen. Twee 40 mm-lijnen reduceren de bodem van de onderdompeling met 10 mm-gaten op 500 mm-centra hoekig naar de bodem van de onderdompeling.

—— Jeffklok

Dank Jason, ontvingen wij de ventilators en zij werken goed. dank voor uw grote dienst, zullen wij meer ventilators zeer spoedig kopen. Carl Gelieve te aarzelen niet om te contacteren als u om het even welke vragen hebt.

—— Carl Merz

Hallo is Jason, Eenheid nu geïnstalleerd en goed werkend, zijn wij gelukkig met de grote prestaties van de ventilator. wij zullen u op een later tijdstip voor meer aankopen contacteren.

—— Chris Kelsey

Hallo Bobby, Uw ventilator is zo aardig. Hoe denkt u als wij uw agent in Vietnam worden? Oprecht. Joseph Nguyen

—— Joseph Nguyen

Ik ben online Chatten Nu

Hongkong Fenglisheng Group Company Limited

1 2 3 4 5 6
Hongkong Fenglisheng Group Company Limited Hongkong Fenglisheng Group Company Limited Hongkong Fenglisheng Group Company Limited Hongkong Fenglisheng Group Company Limited Hongkong Fenglisheng Group Company Limited Hongkong Fenglisheng Group Company Limited
De nieuwe fabriek van GOORUI Nieuwe fabriek in Hunan receptionist

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Grote Markt : West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Wereldwijd
Merken : GOORUI
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 12000000-15000000
Opgericht Jaar : 2000
Export pct : 30% - 40%

 

Wordt Intelligent M&E Co. van Dongguanfoersheng, Ltd geconcentreerd op het ontwerpen van, het produceren van en het verkopen van zijkanaalventilator en verstrekt de op maat gemaakte ventilatoroplossingen voor cliënten.

 

Hangt van de professionele technologie in de intelligente transmissieindustrie af, leveren Foersheng en zijn cliënten inspanningen om het materiaal in ingediend zoals de milieuindustrie, nieuw-Energieauto-industrie en elektronische die informatie wordt ingediend om hen te maken effectiever worden, energy-saving te verbeteren en innovatief.

 

 

Met de geesten van Innovatie, heffen het Openen, de Samenwerking en Win-win resultaat, Foersheng en zijn partners onophoudelijk de kwaliteitsnorm op en hebben bouwstijl een strikt kwaliteitstoezichtsysteem. Zij houden uitbreiden de toepassing van ventilators door de technische moeilijkheden en onophoudelijk het onderzoek te overwinnen &design de hoog-efficiënte en energy-saving producten.

Contactgegevens
Hongkong Fenglisheng Group Company Limited

Contactpersoon: Mr. Jason Pan

Tel.: 86-769-3897-1709

Fax: 86-0769-3897-1699

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)