Pengdongindustrieterrein, Shuilian-Berg, Nancheng-District, Dongugan, de Provincie van Guangdong
Thuis

Hongkong Fenglisheng Group Company Limited Fabrieksreis

Van goede kwaliteit de ventilator van de hoge druklucht voor verkoop
Van goede kwaliteit de ventilator van de hoge druklucht voor verkoop
Hello Eduard, De ventilators die ik van Goorui heb gekocht presteren zeer goed inderdaad. De eenheid op RAS (het Opnieuw circuleren Aquicultuursysteem) heeft 24/24 gewerkt aangezien ik de eenheden kocht. Het presteert flawlessly. Ik ben zeer tevreden en mijn volgende aankopen zullen zeker van u zijn. Robert

—— Robert Mizrahi

Hallo doet Eduard, de pomp een uitstekend werk. Het is op de bodem van een duikonderdompeling om vee voor tik te behandelen. Alvorens de onderdompeling (ong. 5 meter snakt x 1,2 meter brede en 2,5 meter diep) te gebruiken het mengsel moet worden bewogen. Twee 40 mm-lijnen reduceren de bodem van de onderdompeling met 10 mm-gaten op 500 mm-centra hoekig naar de bodem van de onderdompeling.

—— Jeffklok

Dank Jason, ontvingen wij de ventilators en zij werken goed. dank voor uw grote dienst, zullen wij meer ventilators zeer spoedig kopen. Carl Gelieve te aarzelen niet om te contacteren als u om het even welke vragen hebt.

—— Carl Merz

Hallo is Jason, Eenheid nu geïnstalleerd en goed werkend, zijn wij gelukkig met de grote prestaties van de ventilator. wij zullen u op een later tijdstip voor meer aankopen contacteren.

—— Chris Kelsey

Hallo Bobby, Uw ventilator is zo aardig. Hoe denkt u als wij uw agent in Vietnam worden? Oprecht. Joseph Nguyen

—— Joseph Nguyen

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hongkong Fenglisheng Group Company Limited Hongkong Fenglisheng Group Company Limited Hongkong Fenglisheng Group Company Limited Hongkong Fenglisheng Group Company Limited Hongkong Fenglisheng Group Company Limited Hongkong Fenglisheng Group Company Limited Hongkong Fenglisheng Group Company Limited Hongkong Fenglisheng Group Company Limited Hongkong Fenglisheng Group Company Limited Hongkong Fenglisheng Group Company Limited Hongkong Fenglisheng Group Company Limited Hongkong Fenglisheng Group Company Limited Hongkong Fenglisheng Group Company Limited
Assemblage lijn
Het Lid van het productieteam
CNC
QC controle
Gecoördineerde Metende Machine drie
Coördinator drie die Machine meten
CNC-machine
Ventilator het testen materiaal

Assemblage lijn

Het Lid van het productieteam

CNC

QC controle

Gecoördineerde Metende Machine drie

Elke vervangstukken zullen door Gecoördineerde Metende Machine worden getest Drie; De het machinaal bewerken nauwkeurigheid van zij het kanaalventilator van Goorui is IT4-hefboom, wordt de verwerkingsafwijking gecontroleerd binnen 0.006mm en het tarief van de oppervlaktezachtheid wordt gehouden op ongeveer 0.4μm die de oppervlakte van binnenholte kunnen meer vlot maken voor het verminderen van de weerstand van de luchtstroom.

Coördinator drie die Machine meten

Drie-gecoördineerde metende Machine De het machinaal bewerken nauwkeurigheid van zij het kanaalventilator van Goorui is IT4-hefboom, wordt de verwerkingsafwijking gecontroleerd binnen 0.006mm en het tarief van de oppervlaktezachtheid wordt gehouden op ongeveer 0.4μm die de oppervlakte van binnenholte kunnen meer vlot maken voor het verminderen van de weerstand van de luchtstroom.

CNC-machine

Ventilator het testen materiaal

 • lopende band

  De fabriek met gebied meer dan 6.000 vierkante meters en heeft 2 productielijnen, brengen de schone workshops samen met het goed-gecontroleerde die proces op ISO9000 wordt gebaseerd een goede steun aan de productkwaliteit.

   

  Hongkong Fenglisheng Group Company Limited

   

  Het testen Materiaal 

   

  Hongkong Fenglisheng Group Company Limited

   

  Verpakkingsafdeling 

   

  Hongkong Fenglisheng Group Company Limited

 • OEM / ODM

  Zowel worden OEM als ODM gesteund.

   

  Wij hebben meer dan 15 jaar ervaringen bij het verstrekken van de op maat gemaakte oplossingen aan onze cliënten.

   

  Wij begrijpen volledig uw speciaal vereiste, zal ons juist ontwerpproces uw geld en tijd besparen. Ons gebouwd gebruik CAD/Pro-E dat hulpmiddelen ontwerpt om uw concept in werkelijkheid te maken.

   

  Het aangepaste Kleur Schilderen

   

  Hongkong Fenglisheng Group Company Limited

 • R & D

  Het team van R&D van GOORUI wordt samengesteld uit ervaren ingenieurs die werkelijk begrijpen hoe te om standaard en aangepaste producten te maken, hebben de meeste ingenieurs de ervaringen van meer dan 5years.

   

  Uitgerust met geavanceerde machine zoals CNC machine, kan coördinator Drie die machine, motor geïntegreerd testend systeem etc… meet als weel als efficiënte productielijn, Goorui uw requiements samenkomen en u verstrekken de meest geschikte oplossingen.

  Hongkong Fenglisheng Group Company Limited

   

  Opleiding 

   

  Wij zullen beroepsopleiding aan onze cliënten en verdelers verstrekken.

   

  Hongkong Fenglisheng Group Company Limited

   

   

   

Contactgegevens
Hongkong Fenglisheng Group Company Limited

Contactpersoon: Mr. Jason Pan

Tel.: 86-769-3897-1709

Fax: 86-0769-3897-1699

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)