Pengdongindustrieterrein, Shuilian-Berg, Nancheng-District, Dongugan, de Provincie van Guangdong
Thuis

Hongkong Fenglisheng Group Company Limited

Van goede kwaliteit de ventilator van de hoge druklucht voor verkoop
Van goede kwaliteit de ventilator van de hoge druklucht voor verkoop
Hello Eduard, De ventilators die ik van Goorui heb gekocht presteren zeer goed inderdaad. De eenheid op RAS (het Opnieuw circuleren Aquicultuursysteem) heeft 24/24 gewerkt aangezien ik de eenheden kocht. Het presteert flawlessly. Ik ben zeer tevreden en mijn volgende aankopen zullen zeker van u zijn. Robert

—— Robert Mizrahi

Hallo doet Eduard, de pomp een uitstekend werk. Het is op de bodem van een duikonderdompeling om vee voor tik te behandelen. Alvorens de onderdompeling (ong. 5 meter snakt x 1,2 meter brede en 2,5 meter diep) te gebruiken het mengsel moet worden bewogen. Twee 40 mm-lijnen reduceren de bodem van de onderdompeling met 10 mm-gaten op 500 mm-centra hoekig naar de bodem van de onderdompeling.

—— Jeffklok

Dank Jason, ontvingen wij de ventilators en zij werken goed. dank voor uw grote dienst, zullen wij meer ventilators zeer spoedig kopen. Carl Gelieve te aarzelen niet om te contacteren als u om het even welke vragen hebt.

—— Carl Merz

Hallo is Jason, Eenheid nu geïnstalleerd en goed werkend, zijn wij gelukkig met de grote prestaties van de ventilator. wij zullen u op een later tijdstip voor meer aankopen contacteren.

—— Chris Kelsey

Hallo Bobby, Uw ventilator is zo aardig. Hoe denkt u als wij uw agent in Vietnam worden? Oprecht. Joseph Nguyen

—— Joseph Nguyen

Ik ben online Chatten Nu

Hongkong Fenglisheng Group Company Limited

1 2 3 4 5 6
Hongkong Fenglisheng Group Company Limited Hongkong Fenglisheng Group Company Limited Hongkong Fenglisheng Group Company Limited Hongkong Fenglisheng Group Company Limited Hongkong Fenglisheng Group Company Limited Hongkong Fenglisheng Group Company Limited
De nieuwe fabriek van GOORUI Nieuwe fabriek in Hunan receptionist

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Grote Markt : West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Wereldwijd
Merken : GOORUI
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 12000000-15000000
Opgericht Jaar : 2000
Export pct : 30% - 40%

Is Intelligent M&E Co. van Dongguanfoersheng, Ltd (www.goorui.com) de globale belangrijke leverancier die op maat gemaakte oplossingen op industrieel intelligent transmissiegebied verstrekken.

 

Hang de principes van regelmatige ontwikkeling, onophoudelijk innovatie aan, houd openness& samenwerking, concentreerde Foersheng zich bij het overwinnen van de technologiemoeilijkheden in de Vacuümpompindustrie en heeft vele concurrerende op maat gemaakte oplossingen, producten en diensten in de militaire uitrustingindustrie, document verwerkende industrie, de milieumateriaalindustrie etc… verleend. Wat meer, wij is worden gewijd in het verstrekken van de efficiëntere en energieke industriële oplossingen om de groene industrie, groene aarde tot stand te brengen.

 

Met bijna 80 werknemers, tot dusver heeft Foersheng zijn producten naar meer dan 40 landen uitgevoerd en de producten worden wild gebruikt in duizenden van industrieel materiaal.

 

Het bezitten van Handelsmerk in China en Duitsland. Heeft Intelligent M&E Co. van Dongguanfoersheng, Ltd de certificaten van ISO9001, Ce, RoHs en de eer van „Nationale High-tech Onderneming“, „Dongguan-Energie - besparingsbedrijf“, „Dongguan-Octrooi Cultiverend Onderneming“, „de Privé High-tech Onderneming van Dongguan“, de Privé High-tech Onderneming“ etc… „van Guangdong.

 

Goorui, als belangrijkst merk van FLS, is voortgekomen uit de Universiteit van Hanover in Duitsland in 1933. Met de kern research&design technologie in de globale vacuümpompindustrie, heeft Goorui het octrooi van de bijna 68 productietechnologie. Door de drie-Gecoördineerde metende machine van Duitsland, gemoderniseerd het eindigen materiaal van Duitsland en Japan in te voeren, wordt elke Goorui-ventilator geconcurreerd in één keer in CAD lopende band. Goorui helpt onze cliënten om de problemen in hun toepassing door zich op het overwinnen van de technische moeilijkheden en het creëren van het R&D-systeem van elke gespecialiseerde ventilator te concentreren op te lossen.

Contactgegevens
Hongkong Fenglisheng Group Company Limited

Contactpersoon: Mr. Jason Pan

Tel.: 86-769-3897-1709

Fax: 86-0769-3897-1699

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)